Nieuws

Linkelab Opent Zijn Deuren!

2 oktober 2023

In de intieme sfeer van lichtjes, nieuwsgierige blikken en een gonzende buzz van opgewonden gesprekken, opende Linkelab zijn deuren tijdens een bijzonder receptie op zaterdag 30 september. Met de aanwezigheid van de Stuurgroep van de Moelie en de flitsende camera van RingTV, was de setting gezet voor een memorabele avond!

Een Belangrijke Toespraak 🎤🌈

Er was ook een korte speech over wat Linkelab wil doen: het verbinden van verschillende mensen en talenten, en een plek zijn waar iedereen zich welkom en gesteund voelt. Linkelab wil vooral leuk en inclusief zijn.

Foto's en Filmpjes! 📸🎬

RingTV maakte foto's en filmpjes van de avond. Mensen werden geïnterviewd en vertelden hoe blij en verwachtingsvol ze waren over deze nieuwe creatieve en technische plek. Binnekort laten we je trouwens weten waar je dit kan herbekijken!

Op naar de Toekomst! 🚀🔮

We kijken terug op een avond vol dromen en kijken uit naar wat de toekomst brengt. Linkelab is meer dan een ruimte; het is een plek waar technologie en gemeenschap samenkomen om samen mooie dingen te maken.

Met de steun van onze community zal het Linkelab een inspirerende en verbindende plek zijn voor iedereen die binnenkomt. Iedereen is welkom bij het Linkelab en we zijn benieuwd om dit avontuur met jullie allemaal te delen. Laten we samen genieten van nog meer leuke avonturen in technologie en gemeenschap! 🎊👥🎮

Tot snel!